2008. június 26., csütörtök

Kristálycentrum, a gyógyulásért



KRISTÁLY GYÓGYULÁS SEGÍTŐ CENTRUM

Mottóm:

Hiszem, a gyógyulás, lehetősége csakis bennünk van: ez az ÖNGYÓGYULÁS!

Ehhez nem kell más, mint SZERETET - és AKARAT,_és BIZALOM, hogy segíthessek Családjának.

A GYÓGYULÁS SEGÍTÉSE: azon alapul, hogy

Minden élőlény magától gyógyul

- de ehhez szüksége van megfelelő környezetre

- élelemre, italra

- éltető energiára

- szeretetre

- akaratra

- és természetesen, ha szükséges orvosságra, kezelésekre, amelyek segítik az öngyógyulást

A KRISTÁLY GYÓGYULÁS SEGÍTŐ CENTRUM EBBEN SEGÍT ÖNNEK ÉS A CSALÁDJÁNAK!

Foglalkozom:

§ állapotfelmérés: Lelki és fizikai egészségi állapot teljes felmérése

§ aura diagnosztika és tisztítás

§ lakáskimérés. káros föld és egyéb negatív energiák mérése, mobil telefon és egyéb sugárzásveszélyes gépek hatástalanítása

§ depresszió, idegkimerültség pánikbetegség, lelki zavarok szükség esetén hipnózis nélküli mélytudat állapotú terápiával

§ szellemsebészet- „szervcsere” bioenergiával, fádalom-és mellékhatás nélküli indiai terápiás módszerrel

§ meddőség és impotencia kezelése lelki problémák oldásával

§ mellméret-mellfeszesség befolyásolása

§ púposság, görbeláb javítása

§ végtaghosszabbítás

§ kolloidok, gyógyhatású szerek, segédeszközök segítségül hívása az állapotjavításban

§ méregtelenítés a legújabb módszerrel

§ TÁVGYÓGYÍTÁS - bioenergiával

Bejelentkezés:

06-30-3321900

Várom szeretettel!

Kérésre házhoz megyek!

9 megjegyzés:

Zsóka írta...

szeretettel várlak anna

Zsóka írta...

2008. november 13.
szerettem volna összegyűjteni tapasztalataimat, melyek több,mint meglepőek: állapotfelméréseim és beméréseim során nemcsak szellemkilépésről győződhettünk meg, hanem 95 éves nagymama hallás visszanyeréséről is.
egy érdekes cikket is a figyelmedbe ajánlok a holisztikus gyógymódok közül, melyet a www.hollisztikusfogyokura.hu oldalon olvashatsz. információkodolás és sok más. nos, nincs lehetetlen, nincs olyen, hogy nem lehet meggyógyulni. persze csak azok számára akik hisznek benne, és kérik. sikereim is ezt igazolják. de erről már a következőkben olvashatsz, ahol részletesen leírom, mit is jelent egy 3 órás lakáson történt komplex felmérés. ugyanis minden felmérést ott kell kezdeni, ahol a páciens, a kezelendő személy él... ez alapszabály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fogyókúra informácio-kódolással
Az általam végzett parapszichológiai eljárások azon a megközelítésen alapulnak, miszerint az ember a test-lélek-szellem hármas egységeként fogható fel. Ennek a hármas felosztásnak az alternatívájaként, a tudományaz anyag-energia-információ hármasságát felelteti meg. A következőkben ezen utóbbi elveknek megfeleltetve ismertetem az általam végzett programozás lényegét.

***
Egy pillanatra tágítsuk ki a hármas felosztást más szintekre is. A kommentálást most mellőzöm de világosan látható a táblázatból a különböző szintek párhuzamos kapcsolata és az egymásban való jelenlétük.
Információ gondolat(mentál) szellem
Energia érzelem(asztrál) lélek
Anyag éltető erő(éter) intuitív test

***
A fentiekben említett hármas felosztás minden fizikai szinten megnyílvánult testre igaz. Pl.:

A kavics anyagi komponense az a szilárd, kemény rész, amit a kezünkben foghatunk.
Az energetikai komponense, az a kisugárzás, rezgés, frekvenciaamit műszerekkel is mérhetünk, valamint extraszensz módon is érzékelhetünk.

Az információs komponens pedig meghatározza az anyag milyenségét, összetételét, molekuláris szerkezetét, működését.
Ma már tudjuk, hogy az atomok mozgása nem véletlenszerü ( kaotikus ), hanem irányított (koherens ). Az irányítást egy magasabb princípium az információ végzi.


A kavics példáján szemléltetett hármas felosztásban működik az emberi test is, csak jóval bonyolultab formában. Az ember anyagi konponense a fizikai teste. A fogyókúrás kezeléseket, általában kizárólag ezen a szinten alkalmazható módszerek segítségével szoktuk elvégezni. Ha a túlsúly betegségből kifojólag jött létre, akkor annak megszüntetésével, egyébként pedig táplálkozással, táplálék kiegészítőkkel, mozgással

és egyéb zsírbontó fizikai kezelésekkel, pl: vákummasszázzsal.

Az energia-testünköm már ritkábban végeztetünk el kezeléseket, mint pl.: bioenergetikai kezelés, vagy akupunktúrás pontok kezelése.

Az információs-testről és ezen elvégezhető kezelésekről, pedig nem is igen hallottunk. Ezen kezelési lehetőségek az információ-gyógyászat témakörébe tartoznak.



NÉZZÜK MEG AZ IRÁNYÍTÁSI ELVET:
Jó tudni, hogy a szervezet működésének az irányítása fentről lefelé történik. Ebből az következik, hogy az információ határozza meg a szervezet energetikai működését, az energetika pedig a fizikai test működését.



NÉHÁNY ELŐNY:
Az ilyen tipusu programozás legfőbb előnye, hogy gyorsabb hatékonyabb a fogyás és hamarabb érhető el eredmény.
Lényeges szempont, hogy rengeteg időt megtakaríthatsz,hiszen elegendő havonta 1 alkalommal elvégezni a kódolást. Ennyi ideig a programok folyamatosan dolgoznak és ennyi ideig tart míg adaptálódik ( folyamatosan hozzáigazodik ) szervezeted az új folyamatokhoz.

Az is rendkívűl fontos szempont, hogy a lecsökkent súlyod tartósan megmarad. Ez annak köszönhető, hogy a szervezetbe bevitt programok és információk adaptálódása után egy új egyensúlyi állapot rögzül.

Az emberi test anyagi, energetikai, információs szintjén egyidőben történő változtatás hatására a szintek segítik, erősítik egymás működését. Eredményességük és hatékonyságuk pedig hatványozottan megnől. Ha ezt összehasonlítjuk a "csak egy szintű" kezelésekkel, amikor pl.: a 3 szint közül csak az anyagin, tehát csak a fizikai testen végezzük el a kezelést, akkor az energetikai és információs szintek igyekeznek az elért változásokat visszarendezni, mivel még bennük maradt a régebbi, elhízáshoz vezető kóros működés.



GONDOLD CSAK ÁT!:
Ha már végig csináltál fogyókúrás programokat, de nem értél el sikert, vagy tartós eredményt, akkor nagy valószínűséggel az energetikai és információs testedben levő változtatások hiányoznak. Ilyen esetben különösen javaslom ezt a módszert.



A kódolást, mint ahogy a fentiekben említettem, havonta 1 alkalommal érdemes elvégezni mindaddig, amíg a kívánt eredményt elérjük.



Próbáld ki az újszerű lehetőséget és a megtapasztalt eredményről beszélj ismerőseidnek!

Innen folytatom...

ha segíthetek neked is, keress, írj emailt, vagy egyszerűen csak hívj fel a mobilomon:30-3321900

és ne feledd: a leghatásosabb az ÖNGYÓGYÍTÁS

Zsóka írta...

TEHÁT!


Naplót fogok vezetni a kéréseknek megfelelően, olyan nagy az érdeklődés az elért eredményeket illetően.az első részt már afféle bevezetőt, alant olvashatjátok is, nov. 13. bejegyzéssel.

Zsóka írta...

http://vagyokakivagyok.atw.hu/

Zsóka írta...

ez egy csodálatos honlap az új tudatosságról és annak tanítójáról, Mező Éváról-ajánlom szeretettel mindenkinek- a fény gyermekeinek a fényből-a megvilágosodás felé

Zsóka írta...

http://shaumbraszerviz.gportal.hu'

Zsóka írta...

Szeretettel köszöntök minden kedves látógatót. Ez az oldal azzal a céllal jött létre, hogy akik keresik a boldog élethez vezető utat,megtalálják azt. Ezen az oldalon a szeretetnek van helye, és az új energiának meg a biztonságos térnek!

Zsóka írta...

ÉS HOL? http//shaumbraszerviz.gportal.hu'

a HITELES OLDAL!

Jó böngészést!

Zsóka írta...

http://en-ergy.hu/- a világméretű újdonság!!!!!!!